Wimpers Extensions

Prachtige wimpers!

Wimper extensions.

Bij Skin by Fem kunnen we jouw ogen laten stralen. Laat de wimpers verven, om ze te laten opvallen. Of ga een stap verder en kies voor wimperextensions. Voor prachtige, lange en volle wimpers. Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastische mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vast zitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. 

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse make-up sessies. De extensions voelt u niet zitten, en zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte , dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers. gemiddeld veliest men 2 tot 5 wimperhaartjes op een dag. Ik raad aan om na 3 á 4 weken een opvulbehandeling te doen, zodat u mooie volle wimpers blijft houden.

Wimper extensions - One by One (nieuwe set)| € 62,50

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastische mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vast zitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse make-up sessies. De extensions voelt u niet zitten, en zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte , dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel.

Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers. gemiddeld veliest men 2 tot 5 wimperhaartjes op een dag. Ik raad aan om na 3 á 4 weken een opvulbehandeling te doen, zodat u mooie volle wimpers blijft houden.

Opvulbehandeling binnen 2 weken | € 25,-

Opvulbehandeling binnen 3 weken | € 32,-

Opvulbehandeling binnen 4 weken | € 40,-

Na 4 weken reken ik de prijs voor een nieuwe set extensions

Verwijderen van de wimperextensions | € 12.50

Wanneer u de wimperextensions bij mij heeft laten plaatsen verwijder ik deze gratis voor u!