Wellness behandelingen

Wellness behandeling

Welness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Het samenspel tussen intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel en welbehagen en maximale huidverbetering! Lees hieronder over de Wellness behandelingen van Cenzaa.

Om te ontspannen!

Wellness gezichtsbehandelingen.

De Cenzaa Welnessbehandelingen staan in het teken van ontspanning en verbeteren van de huid. De behandelingen voeren je mee naar een welverdiende droomvakantie. Door middel van een heerlijke geurreis, welkomsritueel, en massage rituelen uit verschillende werelddelen komt je helemaal tot rust. Deze behandelingen zijn bovendien geschikt voor ieder huidtype.

Cenzaa Refreshment | 50 min | € 39.50

De Cenzaa Refreshmenten verfrissende en reinigende behandeling. Dit is een kennismakingsbehandeling waar wellness en huidverbetering hand in hand gaan! Geniet hierbij van de heerlijke geuren van Cenzaa. Een behandeling met onder andere een geurreis, welkomst ritueel, huidanalyse, reiniging, zachte peeling, verwijderen onzuiverheden, drukpuntmassage tijdens masker, serum, en een dag- of nachtverzorging.

Cenzaa Impression | 70 min | € 48.50

De Cenzaa Impression is een herstellende, ontstressende behandeling met direct zichtbaar effect en bovendien een  corrigerende werking. Laat je meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! Hierbij onderga je bijzondere rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. De behandeling wordt speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd. Een behandeling met geurreis, welkom’s ritueel, reiniging, huidanalyse, epileren, milde peeling, verwijderen onzuiverheden,  serum, massage, masker en dag- of nachtverzorging.

Cenzaa Relaxing | 90 min | € 63.50

De Cenzaa Relaxing is en doeltreffende, ontspannende behandeling voor een zijde zachte huid met diepgaande complexen. Gun u zelf de serene Cenzaa Relaxing wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Op basis van de huid en huidwensen zullen wij de behandeling op de huid afstemmen. Hiervoor worden rijke producten met exceptionele werkstoffen gebruikt, de de huid intensief zullen voeden. Heerlijke geurende hydraterende kruidenoliën in combinatie met diverse oosterse massagetechnieken nemen je mee op een hemelse droomreis. Een behandeling met geurreis, reiniging, huidanalyse, epileren, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, meerdere serums, meerdere massages, meerder maskers, dag-of nachtverzorging en daarnaast een kopje Cenzaa Thee.

Cenzaa Clearfing | € 33,50

De Cenzaa Clearding is een intensieve en zuiverende behandeling. De behandeling is speciaal voor de huid met onzuiverheden of acne vertonende huidbeelden. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid weer in balans komen. Een behandeling met reiniging, intensieve dieptereiniging, masker en een verzorgende crème.

AFSPRAAK MAKEN