Therapeutic behandelingen

Therapeutic behandeling

Welness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheidt. Het samenspel tussen intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel en welbehagen en bovendien maximale huidverbetering! Lees hier meer over de Therapeutic behandelingen van Cenzaa.

Een uitdaging voor de huid!

Therapeutic gezichtsbehandeling.

De Cenzaa Therapeutic behandelingen daagt de huid uit om haar consistentie en textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren en innovatieve hightech formules, wordt de huid op meerdere fronten aangepakt. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor de huid zich actief vernieuwd en je in een record tempo huidverbetering ziet. De therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide huidexperts en laten in recordtempo huidverbetering zien. Met als gevolg, baanbrekende resultaten met bewezen effecten!

Botuline Face Therapy | 90 min | € 89,-

Weldadige en resultaatgerichte behandeling met een natuurlijke facelift! De Cenzaa botuline face therapy is een unieke behandeling met een natuurlijke face-lift effect. Bij deze behandeling bieden we huidverbetering à la minute. De combinatie van het Botuline beauty mask en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert bovendien een uiterst liftend effect.

Botuline Look Therapy | € 15,-

De behandeling voor een stralende oogopslag! Stimulerende bindweefselmassage rond om de ogen met daarnaast een Botuline oogmasker. Deze therapy voeg je toe aan je gekozen behandeling. Voor een optimaal resultaat worden onderstaande behandelingen in kuurverband aanbevolen. Voor deze behandeling vindt altijd een eerst een intake en patch-test plaats. Afhankelijk van wat je behandelt wilt hebben wordt een kuur op maat gemaakt. Ook krijg je 25% korting op de beautyboxen met het Cenzaa 6 stappen plan.

Bindweefsel Shock Therapy | 45 min | € 48,-

Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de bindweefselmassage ligt de focus op elasticiteit, volume, fijne lijntjes en daarnaast ook collageen. De huid gaat weer stralen! Geurreis, welkomsttritueel, vochtmeting, reiniging, Ocean touch masker, Shock Therapy (ampul), Cenzaa bindweefselmassage, Shock Therapie, Suprême Look oogverzorging, 24-uurs crème en Plump it Up Lipcare.

Dermapeel Therapy | 45 min | € 55,-

Een superieure resultaatgerichte fruitzuurbehandeling. Huidproblemen zoals: acne, littekens, rimpelvorming en pigmentatie problematiek, zijn uitermate geschikt voor deze behandeling. Met de Cenzaa Derma Peel Therapy kuurbehandeling ziet u prachtige huidverbetering met bovendien een stralend resultaat. Geurreis, welkomstritueel, vochtmeting, reiniging, dieptereiniging, fruitzuurpeeling, serum, Suprême Look oogverzorging, 24- uurs creme, plump it up lipcare en huidverbeterend advies voor thuis.

Skin Energie Therapy | 60 min | € 74,50

De ultieme huidoppepper! Skin Energie behandelingen zijn exclusief ontwikkeld voor de intensieve huidverbetering. De combinatie van AHA zuren en bindweefselmassage maakt deze behandeling uniek! De Skin Energie Therapie pakt meerdere huidproblemen doelgericht aan. Geurreis, welkomstritueel, vochtmeeting, reiniging, dieptereiniging, Shock Therapy, Cenzaa bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, Shock therapy, Suprême Look oogverzorging, 24-uurs creme, plump it up lipcare, huidverbeterend advies voor thuis.

AFSPRAAK MAKEN