Over Skin by Fem

Over Skin by Fem

Welkom bij Skin by Fem Oude Wetering

Over Femke

Ik ben Femke Loos en ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Mijn werk is mijn passie. Ik geniet ervan om mijn cliënten een goed gevoel te bezorgen en te helpen op het gebied van uiterlijke verzorging. Je zult niet alleen ontspannen de deur uitlopen, maar je zult daarnaast ook nog eens van top tot teen verzorgd zijn. Bij mij staat professionaliteit, persoonlijke aandacht, en respect hoog in het vaandel. Ik nodig je uit om de website verder te bekijken en te zien wat Skin by Fem Oude Wetering allemaal te bieden heeft, zodat ik je persoonlijk welkom kan heten!

Over onze salon

Schoonheidssalon Skin by Fem is een professionele schoonheidssalon aan huis en is gevestigd in Oude Wetering. De salon zit op de eerste verdieping en heeft één behandelkamer. De salon biedt een ontspannen en prettige sfeer. 

Over onze behandelingen

Je kunt bij mij terecht voor een grote variëteit aan behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan ontspannende gezichtsbehandelingen en intensievere huidverbeterende behandelingen. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor verschillende manicure en pedicure behandelingen. Ook kleinere behandelingen zoals het epileren of verven van de wenkbrauwen bieden wij aan in onze salon. Je kunt van top tot teen behandeld worden bij Skin by Fem. Regelmatig volg ik trainingen en bijscholing om mijn kennis up-to-date te houden. Maak gemakkelijk een online afspraak voor één van onze behandelingen!

Over onze merken

Het belangrijkste merk die wij gebruiken in onze salon is Cenzaa. Cenzaa is een huidverbeterend merk die de laatste ontwikkelingen en trend op het gebied van huidverbetering en huidverzorging op de voet volgt. Naast de speciaal ontwikkelde behandelingen van Cenzaa, bieden ze ook producten van hoge kwaliteit die 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Lees op onze Cenzaa pagina, meer over het merk.

AFSPRAAK MAKEN