Losse modules

Losse modules

Ook voor de kleinere behandelingen ben je bij Skin by Fem aan het juiste adres. Denk aan het verzorgen van zowel de wenkbrauwen als de wimpers. Laat de wimpers verven, of ga voor wimper extensions. Hiermee verander je direct je oogopslag. Wil je meer informatie over wimperextensions, kijk dan op onze pagina voor wimper extensions

Daarnaast kun je ook de wenkbrauwen laten verzorgen. Want wie wilt het nou niet? De perfecte wenkbrauwen. Laat ze door een specialist waxen, epileren of modelleren. Of wil je dat de wenkbrauwen er meer uit zullen springen? Laat de wenkbrauwen dan verven. Wij kunnen je ook opmaken na de behandeling. 

Prachtige wimpers!

Wimpers.

Bij Skin by Fem kunnen we jouw ogen laten stralen. Laat de wimpers verven, om ze te laten opvallen. Of ga een stap verder en kies voor wimperextensions. Voor prachtige, lange en volle wimpers. Meer informatie over wimper extenions? Kijk dan hier.

Wimpers verven | € 10,-

Wimper extensions - One by One (nieuwe set)| € 55,-

Lees hier meer over onze wimper extensions.

Mooi verzorgde wenkbrauwen!

Wenkbrauwen.

De wenkbrauwen moeten er natuurlijk wel perfect uitzien. Bij Skin by Fem ben je dan bij het goede adres. Laat ze weer in vorm brengen, door ze te laten epileren of te waxen. Of laat ze meer spreken door ze te laten verven. Voor de perfecte wenkbrauwen moet je bij Femke zijn! Wij kunnen ze ook voor je opmaken, zodat je tip top in orde de deur weer uitloopt! Laat je de wenkbrauwen en wimpers tegelijk verven, dan hebben we nog een leuke aanbieding.

Epileren/ waxen, modelleren, make-up| € 15,-    

Epileren/waxen; Modelleren wenkbrauwen; Finishing touch met Mrs Highbrow brow make-up.

Epileren/ waxen, modelleren, verven, make-up | € 20,-

Epileren/waxen; Modelleren wenkbrauwen; Verven wenkbrauwen; Finishing touch met Mrs Hihgbrow brow make-up. 

Epileren/waxen wenkbrauwen | € 10,-

Wenkbrauwen verven | € 10,-

Wimpers en wenkbrauwen verven | € 17.50

AFSPRAAK MAKEN